Elinstallation Malmo

Elinstallation Malmö – Vi finns nära dig

Vi är experter på en enda sak och det är elinstallationer i Malmö. Kontakta oss så bokar vi en tid som passar dig och dina önskemål. Om du vill så kommer vi redan samma vecka! Vi kan lösa det mesta inom elinstallationer i Malmö. Nybyggnation, renovering, fixa nya kontakter i garaget – inga bekymmer! Ring oss så monterar vi din laddbox till elbilen, sätter upp din utomhuslampa eller ser över din elcentral.

Säkra elinstallationer i Malmö

Även om det finns en del saker man får lov att göra på egen hand med elen hemma i bostaden så är det inte alltid helt tryggt att skruva med det. Du får lov att byta ut befintliga kontakter och strömbrytare mot likadana och du får även byta lamphållare och montera skarvsladdar men vet du inte vad du gör är det faktiskt förenat med livsfara!

De saker du inte får lov att göra på egen hand är desto fler. Följande saker måste en behörig elektriker göra:

  • Gräva ner elkabel i jorden (gäller även mysbelysning vid träd i egen trädgård)
  • Byta ut ojordade kontakter mot jordade
  • Installera golvvärme
  • Göra förändringar i fasta installationer

Tänk på att det är straffbart att utföra elinstallationer i Malmö utan rätt behörighet och förutom att det kan leda till fängelse eller böter så kan det också skapa en dödsfälla om du inte vet vad du pysslar med.

Det är därför du ska anlita behörig elektriker! För den här typen av jobb finns vi på Elektrikerimalmo.se. Vi kan komma hem till dig i Gamla Limhamn, besöka din lägenhet i Kulladal eller hjälpa dig i Arlöv. Vi ger dig professionell hjälp när du behöver den och i våra scheman finns det alltid möjlighet att skapa utrymme för snabba besök.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 040-668 96 68 eller fyll i kontaktformuläret. 
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete. 
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid. 
  4. En lokal elektriker utför arbetet. 
  5. Du får faktura på arbetet.