Skaneeltjanst laddbox hero

Laddbox Malmö 2024

Att investera i en laddbox för din elbil är inte bara ett steg mot en grönare framtid, utan det ger dig också en smidigare och snabbare laddningsupplevelse.

Hos oss erbjuder vi inte bara högkvalitativa laddboxar från ledande varumärken som Zaptec, Amina, Tesla och Easee, utan vi inkluderar även fast prissättning med installation och PSA för en bekymmersfri upplevelse.

Vad är en laddbox?

En laddbox är en avancerad laddningsenhet speciellt utformad för att ladda elbilar. Den ansluts till hemmets elnät och möjliggör snabbare och effektivare laddning än ett vanligt standarduttag inomhus. Med olika modeller och märken på marknaden är det viktigt att välja rätt laddbox som passar både dina behov och din elbil. Med oss på Elektrikerimalmo.se har du möjlighet att välja mellan 4 olika märken - alla med fasta priser!

Fördelar med laddbox i ditt hem:

  1. Snabbare laddning: Genom att investera i en laddbox kan du dra nytta av snabbare laddning jämfört med vanliga uttag. Det sparar tid och ger dig möjlighet att komma ut på vägen snabbare med en fulladdad elbil.
  2. Säkerhet och trygghet: Våra laddboxar är utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna för att skydda både dig och din elbil.
  3. Smidig användarupplevelse: Med en laddbox får du en bekväm och intuitiv laddningsupplevelse. Många modeller erbjuder smarta funktioner som fjärrövervakning och schemaläggning för att anpassa laddningen efter dina behov.
  4. Ökad livslängd för batteriet: En laddbox ger optimal laddning för din elbils batteri, vilket kan bidra till att förlänga batteriets livslängd och minska behovet av kostsamma reparationer.

Vi erbjuder fasta priser, inklusive installation och PSA

När du väljer oss för din laddboxinstallation kan du vara säker på att priset du ser är det pris du betalar. Vi erbjuder fasta priser som inkluderar både själva laddboxen, installationen och den nödvändiga PSA. Detta eliminerar överraskande kostnader och ger dig full transparens från början.

Olika boxar, olika val

Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål när det gäller en laddbox. Därför erbjuder vi ett brett utbud av laddboxar från pålitliga varumärken som Zaptec, Amina S, Tesla och Easee Charge Lite. Oavsett om du söker avancerade smarta funktioner, hög effektivitet eller en kostnadseffektiv lösning har vi en laddbox som passar dig perfekt.

Vi kan installera inom 14 dagar

Vi förstår vikten av snabb och effektiv service när det gäller att installera din laddbox. Därför åtar vi oss att installera din laddbox inom 14 dagar från det att du gör din beställning. Vi vet att din tid är värdefull, och vi strävar efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

Vi arbetar bara med behöriga elektriker och trygga leverantörer

Din säkerhet och tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Därför samarbetar vi endast med behöriga och erfarna elektriker för att säkerställa en professionell installation. Våra laddboxar kommer från pålitliga leverantörer för att garantera hög kvalitet och pålitlighet.

Med oss får du inte bara en laddbox och professionell installation, utan du får också en långsiktig partner som värnar om din elbils laddningsbehov. Kontakta oss idag och låt oss guida dig mot en enklare och mer effektiv laddningsupplevelse för din elbil.

Kontakta oss för att köpa din laddbox i Malmö

Enkelt att köpa en laddbox

  1. Ring oss på 040-668 96 68 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom din beställning.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal, behörig elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet - inklusive grönt teknikavdrag

Ett modernt team av elektriker

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.